Libacomb alá önthetek édes muskotály cuvee-t? Nem rontja el?
Mondjuk én is szoktam esetenként sültek alá, de inkább csak száraz, vagy félszáraz fehér bort használni.
Ilyesmire úgy tanultam, azt a hagyományos "asztali bor" minőséget szokták használni, és nem az igazán nemes italokat.
Azzal számolni kell, hogy, ha borral felöntünk valamit, akár pörkölt, akár sült, annak boros íze is lesz.az alkohol ugyan elpárolog belőle, de nem is ez a lényeg,a bor jellegzetes ízét vagy szereti valaki, vagy nem.eléggé elviszi a libahús eredetei finom ízét egy más irányba.
biztos, hogy finom lesz tőle a libacomb, ha szeretitek a boros-szaftos húsokat.
Nálunk nem mindenki, így inkább kerülöm a boros aláöntést.
Persze, ízlés dolga, aki ilyet csinál, az biztosan szereti ezt a variációt is.
Azt is tudni kell, hogy bár valóban elpárolog belőle a bor, de azért ha kisgyermek van a családban, mégsem öntenék alá bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!