Palacsintába hogyan kell gesztenyetölteléket készíteni?
Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 14:33
1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam,mint ha gesztenyés süti krémjét készíteném.A fagyasztott masszát hagyom kiolvadni,összekeverem margarinnal,lazítom egy kis felvert tejszínnel és egy kis porcukor ízlés szerint.Nagyon finom.
2/2 anonim válasza:
Én a gesztenye masszát habosra keverem 1 dl langyos tejjel, 2 ek cukorral, 2 ek rummal, (amióta gyerekeim vannak azóta aromát használok)beletöltöm a palacsintába (nem baj, ha kicsit vastagabb) megtűzdelem kimagozott meggybefőttel, feltekerem. Bele a tűzálló tálba, tetejére némi összetört csokoládé (pl. húsvéti nyúl maradék, mikulás), már csak össze kell melegíteni, hogy ráolvadjon a csoki, és kész! Nem egy diétás kaja, de finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!