Mit főztök ma?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 09:42
1/9 anonim válasza:
Kelkáposzta főzeléket. :)
Holnap szerintem krumplis tésztát fogok vagy grízes tésztát, utána bablevest jó gazdagon.
A hétvégén pedig ezt szeretném elkészíteni
4/9 anonim válasza:
Lencsefőzelék sült kolbásszal, meg egy kis lisztbe forgatott, sült, ropogós hagymakarika a tetejére.
5/9 anonim válasza:
Maradt még a hétvégéről egy tányérka gulyás-leves.
Tegnapról egy tányérka krumplis-tészta.
Ezeket ma elpusztítom.
Holnap főzök 1 napra való lecsót (nehogy tönkre menjen már a hűtőmben a paradicsom).
Utána kb. 2 napra való rakott-krumpli következik.
Hétvégén lesz a lúdas-kása. !!!!
6/9 anonim válasza:
Rakott kelkáposzta és tárkonyos csirkeragulevest főztem tegnap ,azt esszük ma is, ma csak kenyeret sütök.Éljen a pihenés:)
7/9 anonim válasza:
Tárkonyos tyúkhúsleves, natúr pulykamell sütve, párolt zöldségek(zöldbab,karfiol,kelkáposzta,újhagyma,gomba)
8/9 anonim válasza:
Tárkonyos raguleves nokedlivel és csokigolyós túrós sütit sütök második félének hozzá.
Aztán nekem is van itthon paradicsom meg paprika és jó kis tojásos,virslis lecsót csinálok majd.
9/9 anonim válasza:
tojásleves, rakottzöldbab
vacsit tejberizs fahéjjal
holnap paradicsomos húsgombóc krumplival (maradék darálthús és rizs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!