Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez így jó lenne?

Ez így jó lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mamámnak hamarosan lesz a születésnapja. Meg szeretném lepni egy tortával, vagy valamivel.:) Van már egy elképzelésem, de azért kell egy kis megerősítés.

[link]

Ezt szeretném megcsinálni dupla adaggal, tortaformában, és a tetején olvasztott csokival. Megvalósítható? Előre köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 5. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos jól fog kinézni. Nekem viszont első olvasatra nagyon sok benne a cukor. Ha csak nem szeretitek a nagyon édes dolgokat, én a cukor mennyiségét harmadával visszavenném. Már csak azért is, mert csoki megy a tetejére. A tetejére egyébként használhatnál kétféle csokit. Így a barnára fehérrel, vagy fordítva, tudnál írni, díszíteni. Jó munkát, mamádnak meg boldog szülinapot :D
2012. nov. 5. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Szerintem a cukor marad, mert a kommentekben olvastam, hogy valaki még kevesli is, és hát.. elég édesszájú a család.:):D
2012. nov. 5. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Hu, ez nagyon finom lehet. én sem sokallom a cukrot, szerintem bátran vágj bele.

én még tovább is fokoznám az élvezeteket, díszítésképpen

egy szelet Bountyt vékony lapocskákra vágnám, és körberaknám a csokival bevolt tetejét.Persze én kókuszimádó vagyok.

Most rá is mozdultam erre a receptre,lesz nálunk is alkalom, amire pont jó lenne:)

2012. nov. 6. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!