Liba combot be lehet valamivel pácolni, hogy ízesebb omlosabb legyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 12:57
1/2 anonim válasza:
Se a libacombot, se a kacscombot nem szokás pácolni, hiszen mindkettő a legfinomabb, legízesebb húsok közé tartozik. Az omlósságának a pácoláshoz semmi köze!
2/2 anonim válasza:
Semmivel sem kell pácolni,mert elveszíti a jellegzetes ízét, amiért tulajdonképpen meg akarjuk enni.
liba/kacsazsírban sütve, kevés vízzel, amit időnként pótolni kell, fólia alatt sütni jó sokáig. ha teljesen puha, pecsenyepirosra sütni.
mi csak sózzuk, nem is fűszerezzük semmivel, persze, aki szereti fűszerezheti is, fokhagymával, kis majorannával. a hasüregbe van, aki tesz almát, de minden hozzáadott cucc változtat az eredeti ízen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!