Van valami olyan furcsa étkezési szokásod ami másnak fura lehet? Valamit valamivel párositva?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 15:03
1/9 anonim válasza:
Camambert sajt olvasztott dió fagyival. Isteni. :)
2/9 anonim válasza:
Nem eszek kenyeret se virslihez, se tojáshoz, és még sok olyan dologhoz amihez mások szoktak.
3/9 A kérdező kommentje:
Káposztás tésztát porcukorral és borssal eszem..
a paprikás liszben sült halhoz kenyeret ,és savanyúságot eszem.
2012. szept. 23. 15:28
4/9 doboszoli válasza:
Lekváros kenyér+tej kombó. Komolyan.
6/9 anonim válasza:
Kegyetlenül tömény fűszerezés. Mondhatni a sült húst fűszerbe panírozom. Persze ezt max 3 havonta tudom megtenni, elég drága mulatság.
7/9 anonim válasza:
A túrós tésztát lecsóval szeretem a legjobban.
A családban hülyét kapnak tőlem, pedig nem is tudják mennyire finom.
8/9 anonim válasza:
lekváros kenyér tejjel - ebben mi a durva?
én a rántottát, sült szalonnát, virslit is tejjel eszem.
amúgy fokhagymás-mézes-füstöltsajtos kenyér, sajtos-gombás palacsinta, sajtsaláta almával amire furán szoktak nézni otthon nekem.
9/9 anonim válasza:
banános rántotta :) banánt felkarikázni, kicsit megpirítani és rá a tojás...:) anyával szeretjük, más hülyének néz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!