Répatortába szeretnék mascarponét rétegezni, hogy lágyabb legyen. Valamivel ki kell keverni gondolom a mascarponét, de mivel? Soha nem csináltam még. Felvert tojásfehérjével vagy tejszínhabbal esetleg? Vagy teljesen tévúton járok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 13:20
1/7 anonim válasza:
margarin+porcukor. Most pontosan nem tudom h miből mennyi de ha rákeresel a vörösbársony muffinra (v cupcake) akkor megtalálod mert elm. ezzel díszítik
2/7 anonim válasza:
Én nem tennék bele margarint sem, bár az egy kicsit "megfogja" a mascarponét, hogy ne legyen híg és ne ivódjon bele a tésztába.
Amúgy csak porcukorral keverném ki, esetleg kicsi narancshéjjal, narancslével (1 narancs héja, fél narancs leve a 25 dkg-hoz).
3/7 anonim válasza:
a 2. hozzászólóval értek egyet. a mascarponét nem rontanám el semmilyen margarinnal, nagyon kevés zselatint tennék bele,h ne folyjon,de gondolom nem hetekig akarod tárolni.porcukrot mindenképp, kandírozott citrom narancs is mehet bele szerintem
4/7 anonim válasza:
1 vagyok
T imár próbáltátok?? Nem?? Na én igen és nagyon jó. De persze én tudom is h miről beszélek
5/7 anonim válasza:
Látod cukrászka Te is véded a mundér becsületét, és igazad is van.Én a válaszaidat mindig pozitívan értékelem, mert jók és autentikusak,még, ha fiatal is vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. okt. 11. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!