Napraforgó vagy repceolaj melyik a jobb és miért?
Szerintem az olívaolaj! :D
Amúgy nekem a repceolaj valamiért olyan furcsa szagú, egyszer próbáltam, utána soha többé.
Akkor már inkább a napraforgó olaj! (Ennek nem érzek semmiféle mellékízét, mellék-szagát.)
De a legegészségesebb a hidegen préselt olívaolaj!!!
A disznózsír?!... 8-o
Istenments!!!... Magas a káros koleszterin benne és ez érszűkületet, infarktust okoz (lerakódik az érfalakra)!
Aki egészségesen akar táplálkozni, az messze elkerüli a disznózsírt.
A 2. válaszadóval értek egyet.
Nézz utánna, a hidegen sajtolt olajokon kívül, majdnem műanyagot etetnek velünk (a margarin is rossz.)
Vaj, és zsír, ami kellene, de ezeket sem szabad túlmelegíteni.
Egyébként a zsírok közül a libazsír az élettanilag legjobb.
Zsírban koleszterin?!
"A hülyeség nem xilofonozik, de foszforeszkál!"
(Sándor GYörgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!