Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok olyan halas ételt, ami...

Tudtok olyan halas ételt, ami nem "halízű"?

Figyelt kérdés
A rántott halon kívül valami másra gondolok, hogy a férjem is megegye. Köszi
2012. okt. 24. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Jól értem?

Halat akarsz főzni vagy sütni, de úgy, hogy annak az ízén ne érződjön, hogy az halból van?

2012. okt. 24. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze! Gumihal.

Ez egy nagyon finom halfajta, nincs hal íze, hanem inkább gumi íze van és kicsit rágósabb a többi fajtánál.

2012. okt. 24. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
No látod kedves 2-es, ez eszembe sem jutott volna!
2012. okt. 24. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
A jó minőségű alapanyagon múlik. Én a Seafoodnál szoktam venni tengeri halat, mert az nagyon jó. De azt mondják, hogy tejbe be kell áztatni, és jobb íze lesz. Nekem inkább a citrom veszi el az ízét. Hirtelen kevés olajon sütöm liszt vagy panír nélkül (szerintem a sok olajtól is rossz íze lesz), és kicsit meglocsolom citromlével. De ettem már sima tavi halból is olyan halászlét, hogy nem győztem enni, pedig csak keszeg volt meg törpeharcsa. De tavasszal fogták, amikor friss a víz, és rögtön lett elkészítve, nem tárolták. Ti még egyébként emlékeztek olyanra, hogy élőhalat vittünk haza (akár vett, akár fogott), és a kádban úszott egy napig tiszta vízben? :D
2012. okt. 24. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Látod látod kedves 3-as... :) Nekem azonnal beugrott! XD
2012. okt. 24. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
4-es! Én emlékszem rá! Kicsinek mindig ott álltunk tesómmal a kád szélén és egy folytában néztük és játszottunk vele :)
2012. okt. 24. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen! Ez a különbség kettőnk között, hogy neked rögtön beugrott a gumihal, nekem viszont nem. Mentségemre, én eddig nem is vettem olyat, szeretem az "igazit"!
2012. okt. 24. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlok Neked valamit. Megértem, akik nem szeretik az intenzív hal szagot, ízt. Én sem,sokáig kellett gyerekként csukamájolajat bevennem, ettől van.

Szóval: Vegyél Pangasius nevű halfilét! Aldi-ban kapható, mélyhűtött, gyönyörű, szép, fehér, lágy húsa van, pillanatok alatt megsül, első oldal 5 perc, a második oldala 3-4 perc alatt. Akár rántva, akár paprikás lisztbe forgatva készíted el.

Én csináltam már többször, párolva is lehet, Kotányi Halak fűszerkeverékkel megszórom, ha szereted a curry ízét, picit átsütni kevés olajon, kiszedni a szeleteket, hagymát dinsztelsz, erre visszateszed és pár perc alatt kész.

Szinte szétesik, ezért óvatosan lapáttal kell megfordítani.

Nagyon finom, ízletes, párolt rizs, savanyúság és kész.

2012. okt. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!