Tudtok olyan halas ételt, ami nem "halízű"?
Jól értem?
Halat akarsz főzni vagy sütni, de úgy, hogy annak az ízén ne érződjön, hogy az halból van?
Persze! Gumihal.
Ez egy nagyon finom halfajta, nincs hal íze, hanem inkább gumi íze van és kicsit rágósabb a többi fajtánál.
Ajánlok Neked valamit. Megértem, akik nem szeretik az intenzív hal szagot, ízt. Én sem,sokáig kellett gyerekként csukamájolajat bevennem, ettől van.
Szóval: Vegyél Pangasius nevű halfilét! Aldi-ban kapható, mélyhűtött, gyönyörű, szép, fehér, lágy húsa van, pillanatok alatt megsül, első oldal 5 perc, a második oldala 3-4 perc alatt. Akár rántva, akár paprikás lisztbe forgatva készíted el.
Én csináltam már többször, párolva is lehet, Kotányi Halak fűszerkeverékkel megszórom, ha szereted a curry ízét, picit átsütni kevés olajon, kiszedni a szeleteket, hagymát dinsztelsz, erre visszateszed és pár perc alatt kész.
Szinte szétesik, ezért óvatosan lapáttal kell megfordítani.
Nagyon finom, ízletes, párolt rizs, savanyúság és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!