Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van maradék zöldséglevesem,...

Van maradék zöldséglevesem, meg maraek krumplipürém, de nem tudom, mit fözzek hozzá?

Figyelt kérdés

Mivel csak kevés idöm lesz ma fözöcskézni, valami gyors kaját szeretnék, de nem pörkölt-szerüt, és lehetöleg olcsóbbat.

Minden segitséget elöre köszönök.

2012. okt. 24. 08:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ.

Hogy eldönthessük a vitát, megpróbálok nudlit csinálni a krumplipüré-maradékból( a férjem egész belelkesedett az ötlettöl). Vaj meg tej van benne, majd kiderül, hogy sikerül-e.

Mindenképpen meg fogom irni, hogy milyen lett. (Addig meg ne veszekedjetek...)

2012. okt. 24. 10:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Kész lett a nudli, és nem volt vele semmi baj.

Igaz, hogy a krumplipürét nem szoktam folyósra késziteni, tehát elég sürü, meg réteslisztet használtam, de sem az összegyúrásnál, sem a kifözésnek nem volt probléma. Izre is rendes, nem érzek semmi különbséget a hagyományos módon készitetthez képest.

Mindenkinek még egyszer köszönöm az ötleteket.

2012. okt. 24. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!