Romlott a hús. Mi tévő legyek? Ha holnap visszaviszem elérek vele valamit?
Ő mérte ki nem csomagolva volt. Azon rajta van hogy mikor vettem mert sajnos már a blokk nincs meg.
Igen én is így gondolom hisz ma nem tudtam visszavinni és tegnap se mert zárás előtt estem be a boltba.
500méterre lakom a bolttól és hazajöttem egyből hűtőbe tettem.
Sose jártam még így.
Ez volt az első de egyben az utolsó is mert én ezt nem tűröm el.
hááá egészségedre.de nálam pici gyerek van és nem kockáztatok.
ha már fizetek valamiért teljes árat akkor minőségi árùt kérek.
én nem az a fajta vagyok ezt hagyja.
Akkor minek kell kérdezni, és másokat lepontozni? És miért vagy azon felháborodva, hogy nem tudjuk, hogy gyereknek lesz, ha nem írod le??
Köszönöm szépen a kedvességed!
Tessék? Pontozni? Nem csináltam èn semmit.
Kérdezz mielőtt vádolsz.
Nem vagyok felháborodva,csak a hansúlly nem megy az szavaimmal (bocs)
Az meg teljesen mind1 hogy gyerek vagy felnőt.Emberről van szò.Romlott hùstòl mindenki beteg lehet.
Megjártam a Cba-t.
A pénzt visszaadták ,pedig blokk sem volt csak a húsos zacsira ragasztott cédula.
Nagyon jól tetted, és valóban még korán, nem is feltételezhették Rólad, hogy nem igaz, amit mondasz.
Végre egy talpraesett hölgy, aki mindent megtesz az igazáért.
A pénzünkért keményen meg kell dolgozni, amiért el is várjuk a tisztességes , minőségi árut, a vele járó kiszolgálással, adott esetben reklamáció ügyintézéssel együtt.
Gratulálok!
Kedves 17-es válaszadó!
Köszönöm.
Ezért a pénzért keményen megdolgozik a párom.Hiába nem én keresem meg ,nem tehetem meg hogy csak úgy kidobjak az ablakon 2000ft-ot.
Persze Ő azt mondta hagyjam, de szó sem lehet ilyenről.
A mai világban minden pénz számít.
Én ilyen vagyok.Nem szeretem ha átvernek.
Azóta kiderült hogy nagyon sok panasz van a boltra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!