Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romlott a hús. Mi tévő legyek?...

Romlott a hús. Mi tévő legyek? Ha holnap visszaviszem elérek vele valamit?

Figyelt kérdés
Tegnap délután vettem a boltba.Elkezdtem felkockázni az ebédhez és megcsapott a szag.
2012. okt. 23. 12:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ő mérte ki nem csomagolva volt. Azon rajta van hogy mikor vettem mert sajnos már a blokk nincs meg.

Igen én is így gondolom hisz ma nem tudtam visszavinni és tegnap se mert zárás előtt estem be a boltba.

500méterre lakom a bolttól és hazajöttem egyből hűtőbe tettem.

Sose jártam még így.

Ez volt az első de egyben az utolsó is mert én ezt nem tűröm el.

2012. okt. 23. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Én is jártam már így, vízben megmostam és utána már nem éreztem büdösnek, de ha megsütöd akkor se lesz tőle bajod, az ízén se érzed majd, ugyanis a hőtől elpusztulnak a bacik. Én nem hisztiznék szegény eladóval, nem ő tehet róla.
2012. okt. 23. 18:49
 13/20 A kérdező kommentje:

hááá egészségedre.de nálam pici gyerek van és nem kockáztatok.

ha már fizetek valamiért teljes árat akkor minőségi árùt kérek.

én nem az a fajta vagyok ezt hagyja.

2012. okt. 23. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor minek kell kérdezni, és másokat lepontozni? És miért vagy azon felháborodva, hogy nem tudjuk, hogy gyereknek lesz, ha nem írod le??

Köszönöm szépen a kedvességed!

2012. okt. 23. 23:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Tessék? Pontozni? Nem csináltam èn semmit.

Kérdezz mielőtt vádolsz.

Nem vagyok felháborodva,csak a hansúlly nem megy az szavaimmal (bocs)

Az meg teljesen mind1 hogy gyerek vagy felnőt.Emberről van szò.Romlott hùstòl mindenki beteg lehet.

2012. okt. 24. 07:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Megjártam a Cba-t.

A pénzt visszaadták ,pedig blokk sem volt csak a húsos zacsira ragasztott cédula.

2012. okt. 24. 07:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted, és valóban még korán, nem is feltételezhették Rólad, hogy nem igaz, amit mondasz.

Végre egy talpraesett hölgy, aki mindent megtesz az igazáért.

A pénzünkért keményen meg kell dolgozni, amiért el is várjuk a tisztességes , minőségi árut, a vele járó kiszolgálással, adott esetben reklamáció ügyintézéssel együtt.

Gratulálok!

2012. okt. 24. 12:33
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Tudományos tény, hogy nem leszel beteg tőle, persze csak, ha nem nyersen fogyasztod el...
2012. okt. 24. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne várd meg utsó,hogy kukacok is legyenek benne,TE mindenképp azelőtt készítsd el.
2012. okt. 25. 14:25
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es válaszadó!

Köszönöm.

Ezért a pénzért keményen megdolgozik a párom.Hiába nem én keresem meg ,nem tehetem meg hogy csak úgy kidobjak az ablakon 2000ft-ot.

Persze Ő azt mondta hagyjam, de szó sem lehet ilyenről.

A mai világban minden pénz számít.

Én ilyen vagyok.Nem szeretem ha átvernek.

Azóta kiderült hogy nagyon sok panasz van a boltra...

2012. okt. 25. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!