Romlott a hús. Mi tévő legyek? Ha holnap visszaviszem elérek vele valamit?
Fasza. Akkor nyeljem le és ennyi? Nem vettem semmi mást tegnap mert tudtam hogy ma főzök.
Erre semmi. Ezt nem hagyom annyiba , hogy a gyerek meg éhezzen a Cba miatt!!! Most kutakodok van e nyitva valami pizzázó legalább
Köszönöm a választ
Üzletek valóban csak akkor veszik vissza (a meglevő blokkal együtt), ha max. egy órán belül visszavitted. Különben nem tudod azt a kifogásukat cáfolni, hogy te megfelelő körülmények között tartottad, és nem nálad ment tönkre.
Ezért: a húsfélét ha hazaértél vele, rögtön szedd ki a bolti csomagolásból, ellenőrizd le, csomagold át, és ha minden rendben, akkor mehet a hűtőben. Ha valami "gyanús", rögtön vissza vele a boltba!
Ez most bukta!
De azért megjegyzem nekik a dolgot...
Köszönöm neked is a választ .
Tegnap délután vettem 4óra környékén.
Ma délelőtt kezdtem hozzá hogy megfőzöm.
Legközelebb már a boltba megszagolom.
De itt többet nem veszek
panelba nincs kutya.
nem hiszti,csak elkérem a panaszkönyvet aztán jelzem az ÀNTSZ-nek.
Aki meg hagyja az ilyen esetet annak nagyok sok felesleges pénze van.
Én is visszavinném. nem tudom csomagolt volt-e, mert azon minden info rajta van, de ha frissen mérte ki, akkor a vásárlási blokkon rajta van a dátum, a vásárlás ideje is.
nyilván az ember a hűtőbe teszi húst, és nem az ágyneműtartóba, így nem képzelhetik, hogy rosszul tárolta a vevő.
ma pedig, amikor észlelte a romlott állagot, nem volt lehetősége visszavinni, mert ünnepnap van.
tehát csak holnap lehet reklamálni, amit szerintem is érdemes megtenni.
Minden vevőnek joga van a pénzéért minőségi árut kapni. Ne hagyd magad, ha ódzkodnak, kérd a várárlók könyvét és mindent írj le benne.
Arra kötelesek regálni, a húst pedig hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!