Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romlott a hús. Mi tévő legyek?...

Romlott a hús. Mi tévő legyek? Ha holnap visszaviszem elérek vele valamit?

Figyelt kérdés
Tegnap délután vettem a boltba.Elkezdtem felkockázni az ebédhez és megcsapott a szag.
2012. okt. 23. 12:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Elárulok egy titkot.Kedd előtt ne vegyél húst,mert az mind pénteki vágás.5 nap alatt simán megromlik a hús. Hiába viszed vissza,nem fognak kártalanítani.Esetleg akkor,ha megveszed és egy óra múlva visszaballagsz a boltba...Ez van.Kereskedelemben dolgoztam.
2012. okt. 23. 12:27
 2/20 A kérdező kommentje:

Fasza. Akkor nyeljem le és ennyi? Nem vettem semmi mást tegnap mert tudtam hogy ma főzök.

Erre semmi. Ezt nem hagyom annyiba , hogy a gyerek meg éhezzen a Cba miatt!!! Most kutakodok van e nyitva valami pizzázó legalább

Köszönöm a választ

2012. okt. 23. 12:36
 3/20 anonim ***** válasza:
54%

Üzletek valóban csak akkor veszik vissza (a meglevő blokkal együtt), ha max. egy órán belül visszavitted. Különben nem tudod azt a kifogásukat cáfolni, hogy te megfelelő körülmények között tartottad, és nem nálad ment tönkre.

Ezért: a húsfélét ha hazaértél vele, rögtön szedd ki a bolti csomagolásból, ellenőrizd le, csomagold át, és ha minden rendben, akkor mehet a hűtőben. Ha valami "gyanús", rögtön vissza vele a boltba!

Ez most bukta!

2012. okt. 23. 12:38
 4/20 A kérdező kommentje:

De azért megjegyzem nekik a dolgot...

Köszönöm neked is a választ .

2012. okt. 23. 12:48
 5/20 anonim ***** válasza:
Ennyi nap után? Semmit...tényleg aznap kell ellenőrizni vagy fagyasztani, ha nem használod fel másnap :(
2012. okt. 23. 12:48
 6/20 A kérdező kommentje:

Tegnap délután vettem 4óra környékén.

Ma délelőtt kezdtem hozzá hogy megfőzöm.

Legközelebb már a boltba megszagolom.

De itt többet nem veszek

2012. okt. 23. 12:52
 7/20 A kérdező kommentje:
Na de nem baj. Holnap beviszem hogy egyék meg ők.
2012. okt. 23. 12:57
 8/20 anonim válasza:
Most lefogod nyomni a hisztit a hús eladónak, sokra nem mész vele. Neki megmondták ezt el kell adnod és kész. Add neki a kutyának.
2012. okt. 23. 13:34
 9/20 A kérdező kommentje:

panelba nincs kutya.

nem hiszti,csak elkérem a panaszkönyvet aztán jelzem az ÀNTSZ-nek.

Aki meg hagyja az ilyen esetet annak nagyok sok felesleges pénze van.

2012. okt. 23. 16:09
 10/20 anonim ***** válasza:

Én is visszavinném. nem tudom csomagolt volt-e, mert azon minden info rajta van, de ha frissen mérte ki, akkor a vásárlási blokkon rajta van a dátum, a vásárlás ideje is.

nyilván az ember a hűtőbe teszi húst, és nem az ágyneműtartóba, így nem képzelhetik, hogy rosszul tárolta a vevő.

ma pedig, amikor észlelte a romlott állagot, nem volt lehetősége visszavinni, mert ünnepnap van.

tehát csak holnap lehet reklamálni, amit szerintem is érdemes megtenni.

Minden vevőnek joga van a pénzéért minőségi árut kapni. Ne hagyd magad, ha ódzkodnak, kérd a várárlók könyvét és mindent írj le benne.

Arra kötelesek regálni, a húst pedig hagyd ott.

2012. okt. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!