Rétesliszttel megkel a tészta?
Figyelt kérdés
Sajnos már összekevertem mindent, amikor megláttam, hogy az utolsó liszt, ami itthon van, nem finom, hanem rétes.
MI lesz így ebből? :O
2012. okt. 23. 10:54
2/5 anonim válasza:
Miért ne kelne meg? (Legfeljebb, ha az élesztöt kifelejtetted :)...)
A réteslisz a legtöbb kelt tésztához még jobb is, mint a sima.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok! :o)
Várom az eredményt, mindjárt megy be a sütőbe, szépen megkelt!
Igazából sose tudtam, ez "mire jó", mert nem szoktam venni, valószínűleg szórakozottságomban egy oszloppal mellé nyúltam a boltban.
A rétesen kívül mire szokás használni? (Mert hogy azt sose csinálok...)
2012. okt. 23. 11:40
4/5 anonim válasza:
Nincs annyira finomra örölve, és magasabb a sikértartalma, ezért jobban nyújtható (rétes), de levestésztának is jobb, nokedlinek, kelttésztáknak, piskótának is.
5/5 A kérdező kommentje:
2012. okt. 23. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!