Hagyományos gázon süthető ropisütőbe miért ragad bele a tészta? Ajánlanátok jól bevált ropireceptet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 17:44
1/3 anonim válasza:
Áruld már el, milyen az a ropisütő ?
én sütöttem már háziropit, de az is legalább egy centi vastag, és sütőben kell megsütni.
2/3 A kérdező kommentje:
pontos neve:molnárkalács sütő.Gázon kell felmelegíteni és beletenni a ropi tésztát,összenyomni és így sűl meg.
2012. okt. 2. 20:23
3/3 anonim válasza:
Köszi a választ, bár így sem tudom magam elé képzelni.
csak a sajtostallér sütőre emlékszem, lehet, hogy ez is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!