Melyik az eredeti receptje a babgulyásnak?
Figyelt kérdés
Interneten ezer féle variáció van. Érdekelne a hagyományos recept. Otthon a gáztűzhelyen illetve bográcsban hogy érdemes babgulyást főzni? (recept). Milyen különbség van a kettő között az időn kívül. Segítsetek. Hétvégén bográcsoznánk...
Köszönöm.
2008. máj. 21. 09:12
1/2 anonim válasza:
A tarkababot kiválogatjuk,megmossuk.
A húst (pl:sertéskaraj) kockára vágjuk,megmossuk.
Apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítsuk.
A tűzről levéve beletesszük a húst,sárgarépát,zöldséget,pirospaprikát.
Fűszerezzük: só,bors,ételízesítő.
Kb 3 órán keresztül főzzük.
Az utolsó 1 órában tegyünk bele 1-2 cikk fokhagymát
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Összefutott a nyál a számban mikor olvastam az előttem írót.Én csak annyit tennék hozzá hogy egyszer próbáld ki marhalábszárból is.Nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!