Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Huslevest csinálok de ha kész...

Huslevest csinálok de ha kész van és ha nem szedem ki külön tálba a hust meg külön a zöldségeket az nem baj? Benne hagyhatom?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem baj, csak sok családban így szokás, mert így praktikus.

- Ki-ki maga tehessen olyan zöldséget a levesébe, amennyit szeret.

- Nem fröccsen ki a leves, amikor a húst szeleteled.

- A kivett húst második fogásként fel tudod használni, pl. gyümölcsszósszal.

2012. okt. 20. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, de , ha igazi tiszta levet akarsz, akkor finomszűrőn mégiscsak érdemes átszűrni. a zöldségekről sok apró rész a főzés során lekopik, a húsokról is, van akit ez nem zavar, de van akit igen.

nyugodtan tégy belátásod szerint.

2012. okt. 20. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Viszont ha az a helyzet, hogy ma megfőzted, de csak holnap akarod asztalra tenni, akkor nyugodtan maradhat egyben, még ráérsz holnap is melegítés után kiszedni, leszürni (vagy legalábbis óvatosan az üres lét átönteni egy másik edénybe). Majd akkor szedj ki a léből egy kisebb lábasba, fazékba, hogy a levestésztát ne az összes lébe főzd bele. Ha ugyanis abból marad, nem fogy el, a következő napra képes akár az összes lémaradékot "meginni"
2012. okt. 20. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!