Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell fánkot készíteni?

Hogyan kell fánkot készíteni?

Figyelt kérdés
Recept kellene nekem /minél egyszerűbb/,illetve hogyan kell kisütni.Kinyújtom és úgy,vagy csak kanállal szaggatom,de akkor hogyan lesz kerek?Nem tudom még sosem csináltam.Instant élesztő jó bele?Előre is köszi a segítséget.
2012. okt. 19. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez elég egyszerűen tűnik: [link]

Az instant élesztőt is fel lehet futtatni, szóval azt is használhatsz. A rumot meg nyugodtan kihagyhatod.

Pohárral szaggasd.

2012. okt. 19. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, a fánk nem a legkönnyebb kelt tészta, sok türelem kell hozzá és nagyon fontos az olaj hőmérséklete. A rumot nem érdemes kihagyni belőle, lazítja a tésztát. Szaggatás után mindenképp várd meg a kelési időt, én egyszer siettem és nem vártam túl sokat, jól fel is fújódtak :)Az első oldalt fedő alatt süsd, a másodikat anélkül.
2012. okt. 19. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!