Tényleg nem folyik ki a rántani való sajt ha sütés elött panirozva 1-2órát áll a hütöben?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 14:39
11/13 anonim válasza:
kétszer panírozd a liszt és tojás keverékbe,és kevesebb eséllyel fog kifolyni.
12/13 anonim válasza:
13/13 Kávétejszín válasza:
Minden fórumon mindenki hangoztatja, hogy "dupla panír és tuti nem folyik ki". Na, hát nekem az ÖSSZES kifolyt a DUPLA panírral, úgyhogy a dupla panírját mindenki dobja a kukába.
A hangsúly azon van, hogy nagyon forró olajban, hirtelen és egyesével süssed, mert akkor nem hűti le az olajat. Ha lehűl az olaj, több idő kell neki, így a sajt is jobban megolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!