Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyukád és a nagymamád nyitott...

Anyukád és a nagymamád nyitottak az új ízekre és más népek konyhájának főztjére?

Figyelt kérdés
Tegnap kellemesen csalodtam a 69 éves nagyimban Wokoztunk itthon és itt vacsorázott : Azt mondta,hogy ezt ő is megtanulná és biztos a nagyapámnak is ízlene. Megkérdezte,hogy mit hol szoktam beszerezni .Azt mondta ha valami különlegeset csinálok ő akkor átjön és megnézi,hogy hogyan kell csinálni..
2012. okt. 18. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Édesanyám igen.

A nagymamám sajnos meghalt, több, mint 10 éve, szóval őt nem tudom.

2012. okt. 18. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:

nagymamám nekem is sajnos meghalt,viszont nagypapám így egyedül él tőlem 300 km-re,ha lelátogatok hozzá szoktam neki főzni :) Volt 1 hétig nála voltam és a hazai ízek mellé csempésztem be neki pl mexikói rizseshúst ami nagy kedvence lett,nagyon megszerette a bolognai spagettit is. De ilyen tengergyümölcseis meg hasonló dolgokat nem raknék elé :)

Anyum más tészta ő fiatalos nő,ő vevő mindenre:D

2012. okt. 18. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, mindketten nyitottak.
2012. okt. 19. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is nyitottak. Nagy sláger itt is a wokos zöldség :D Meg múltkor csináltam rántott gombát szezámmagos panírral :D Nagyimnak nagyon ízlett, pedig negatív véleményt vártam :D
2012. okt. 28. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!