Anyukád és a nagymamád nyitottak az új ízekre és más népek konyhájának főztjére?
Figyelt kérdés
Tegnap kellemesen csalodtam a 69 éves nagyimban Wokoztunk itthon és itt vacsorázott : Azt mondta,hogy ezt ő is megtanulná és biztos a nagyapámnak is ízlene. Megkérdezte,hogy mit hol szoktam beszerezni .Azt mondta ha valami különlegeset csinálok ő akkor átjön és megnézi,hogy hogyan kell csinálni..2012. okt. 18. 09:41
1/4 anonim válasza:
Édesanyám igen.
A nagymamám sajnos meghalt, több, mint 10 éve, szóval őt nem tudom.
2/4 anonim válasza:
nagymamám nekem is sajnos meghalt,viszont nagypapám így egyedül él tőlem 300 km-re,ha lelátogatok hozzá szoktam neki főzni :) Volt 1 hétig nála voltam és a hazai ízek mellé csempésztem be neki pl mexikói rizseshúst ami nagy kedvence lett,nagyon megszerette a bolognai spagettit is. De ilyen tengergyümölcseis meg hasonló dolgokat nem raknék elé :)
Anyum más tészta ő fiatalos nő,ő vevő mindenre:D
4/4 anonim válasza:
Igen, nálunk is nyitottak. Nagy sláger itt is a wokos zöldség :D Meg múltkor csináltam rántott gombát szezámmagos panírral :D Nagyimnak nagyon ízlett, pedig negatív véleményt vártam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!