Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen íze van a főtt csicsóká...

Milyen íze van a főtt csicsókának, hasonlít az íze például a főtt krumpliéhoz vagy a főtt cékláéhoz?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy illene-e abba a levesbe az íze, amelyet most akarok készíteni. Soha nem ettem még főtt csicsókát, csak nyersen, illetve ittam nyers csicsóka levet, amelynek az íze engem a cékláéra emlékeztetett. Amennyiben főve is céklaszerű íze van,akkor nem főzőm bele a levesbe.

2012. okt. 16. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Édes íze van főzve is nem hasonlít a céklára. inkább édeskés krumplira.
2012. okt. 16. 16:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Közben megfőztem a levest és végül tettem abba csicsókát is. Páromnak készítettem és ízlett neki! Ennek örülök! Termett csicsóka a kertben. Azt hallottam, hogy egészséges és sokkal jobb, mint a krumpli.
2012. okt. 16. 17:02
 3/3 mustafa33 ***** válasza:
A kertben vigyázz vele! ha nem vigyázol, két év múlva tele lesz vele és nem tudod majd kiirtani ☻
2012. okt. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!