Hogyan kell olyan franciasalátát csinálni, mint amilyet a boltban árulnak?
Az én salátám sose olyan, bármennyi majonézt teszek bele, egyszerűen csak egy sima zöldségsaláta íze van.
Sose sikerül jól.
Mi az igazi recept?
Köszi előre is!
Ne akarj olyat csinálni. Az tele van (ipari)adalék anyagokkal.
Mivel házilag készíted, a párolt zöldségek levét is keverd a HÁZI majonézbe.(Már amennyit az állaga kíván) Szobahőmérsékleten hagyd érlelődni 2-3-4 órát, aztán tedd a hűtőbe.
Aki megkóstolja érezni fogja a különbséget, és ha szeret Téged, és/vagy jó az ízlése (bocs),értékelni fogja.
A házinak -legyen az bármilyen étel, SEMMIKÉPPEN nem szabad a boltira/nagyüzemire hajaznia!!!!
Aki olyat akar enni, az meg is érdemli, és annak irány a sarki fűszeres!
Sok sikert!
Nem csak majonéz kell rá hanem tartár mártás
1 pohár tejföl (3,75 dl)
1,5 ek majonéz
2 tk mustár
1 kk cukor
1 kk só
1 tk citromlé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!