Hogyan süssek szalonnát? 14/L
ha tűzon akarsz akkor így.
szeleteld fel a szalonnát,melegísd fel a lábast,és rakd bele,alacsony lángon,süsd,sok zsír kisül belőle:) akkor jó ha már barnáás :D sok sikert :)
16L
étolaj nem kell bele?
amúgy köszönöm szépen , kedves vagy:)
első vagyok:)
dehogy kell:D és azért mondtam h alacsony lángon,mert akkor tuti h nem ég oda. de kavargatni is kell közben:D ha kisül a zsír,lehet jól mártogatni bele a kenyeret:) ha akarsz még hagymát is süthetsz mellé:) azt meg felkarikázod a hagymát,olajat a serpenyőbe,amikor felmelegedett az olaj,akkor bele dobod a hagyma karikákat,és megsütöd, akkor jó ha már puha :'D
Sikerült, bár kicsit fütölt, de elsőre nem rossz:)
Mikróban? ilyet még nem is hallottam? Akkor is ropogós lesz?:)
Köszönöm mindenkinek amúgy:)
Mikróban nyúlós lesz!
Süsd serpenyőben, nagyon kis lángon, forgatva.
A zsírjában, kissé élénkebb tűzön, piríts kenyeret, jól fokhagymázd be, majd a kisült szalonnával együtt, meleg teával, forralt borral told az arcodba.
Ha teheted házi sózású, füstölésű szalonnát használj!
Jó étvágyat!
Eszedbe ne jusson mikróba tenni! Aki ezt javasolja, még sosem sütött szalonnát. Az egész mikrót telfröcsögi olajjal, aztán takaríthatod...
Első mondta jól, alacsony tűzön, lassan kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!