Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen egyszerű születésnapi...

Milyen egyszerű születésnapi tortát süssek?

Figyelt kérdés
Párom szombaton lesz 56 éves. Nem tudom milyen tortát süssek neki. Volt már diótorta, csokitorta és stefánia torta. Nagyon édesszájú és egyáltalán nem válogatós. A diszitésben nem vagyok túl ügyes, ezért valami nem túl bonyolult tortára kellenének ötletek.
2012. szept. 19. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sacher?
2012. szept. 19. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

SZerintem ezt csináááld :)

[link]

2012. szept. 19. 19:25
 3/14 anonim ***** válasza:
62%

Gyümölcstorta

Piskóta az alap tortaformába,rá gyümölcs,és tortazselé

2012. szept. 19. 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

Csinálj töltött késztortát!

Ezt beküldtem a fozniakarok.hu oldalra.

Jobbra beírod: Töltött késztorta - a keresőbe, és kihozza a receptet. Szerintem különleges, finom.

Előnye, hogy kész tortakarikából lehet csinálni, nem kell sütögetni. De ha áldozol rá 6-8 tojást, akkor abból elég magas tortát lehet sütni, s azt kivájni...

2012. szept. 19. 19:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Ja és a gyümi alá puding!

Bocsi ez lemaradt ,3. voltam

2012. szept. 19. 19:28
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

Üdítős (fanta) süteményt csinálsz,csak kerek formában készíted el. A túrós krémből teszel félre egy keveset és kell még hozzá 1 csomag babapiskóta. Ha a tetején megszilárdult az üdítős máz,akkor a félretett krémet a torta oldalára kened,félbevágott babapiskótával körbe rakod. Mutatós,egyszerű édesség.

[link]

2012. szept. 19. 19:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Egyik jobb mint a másik. Ez a babapiskótás fantatorta nagyon tetszik. De a többi se rossz. A töltött tortát még megnézem :)
2012. szept. 19. 19:33
 8/14 anonim ***** válasza:

erődmester torta:) én a meggyes-kakaos valtozatot szoktam csinálni. diszetest en ugy szoktam,hogy nejlonzacsiba rakom a tejszint,es körbe nyomkodok kis pottyoket:D a tejszín csúcsok koze meg meggyet rakok.

de ha semmi diszitest nem szeretnel,akkor a nutellas habtorta neked van kitalalva::) a stahl judit féle a legjobb szerintem

bocsi,linket nem tudok kuldeni telefonrol, de a googleben biztos kidobja

2012. szept. 19. 19:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudok sütni, csak a diszitéshez vagyok ügyetlen.
2012. szept. 19. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:
tudom,azért írtam a nutellas habtortat,mert azt nem kell különösképp disziteni:)
2012. szept. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!