Milyen egyszerű születésnapi tortát süssek?
Gyümölcstorta
Piskóta az alap tortaformába,rá gyümölcs,és tortazselé
Csinálj töltött késztortát!
Ezt beküldtem a fozniakarok.hu oldalra.
Jobbra beírod: Töltött késztorta - a keresőbe, és kihozza a receptet. Szerintem különleges, finom.
Előnye, hogy kész tortakarikából lehet csinálni, nem kell sütögetni. De ha áldozol rá 6-8 tojást, akkor abból elég magas tortát lehet sütni, s azt kivájni...
Ja és a gyümi alá puding!
Bocsi ez lemaradt ,3. voltam
Üdítős (fanta) süteményt csinálsz,csak kerek formában készíted el. A túrós krémből teszel félre egy keveset és kell még hozzá 1 csomag babapiskóta. Ha a tetején megszilárdult az üdítős máz,akkor a félretett krémet a torta oldalára kened,félbevágott babapiskótával körbe rakod. Mutatós,egyszerű édesség.
erődmester torta:) én a meggyes-kakaos valtozatot szoktam csinálni. diszetest en ugy szoktam,hogy nejlonzacsiba rakom a tejszint,es körbe nyomkodok kis pottyoket:D a tejszín csúcsok koze meg meggyet rakok.
de ha semmi diszitest nem szeretnel,akkor a nutellas habtorta neked van kitalalva::) a stahl judit féle a legjobb szerintem
bocsi,linket nem tudok kuldeni telefonrol, de a googleben biztos kidobja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!