Milyen egyszerű születésnapi tortát süssek?
Figyelt kérdés
Párom szombaton lesz 56 éves. Nem tudom milyen tortát süssek neki. Volt már diótorta, csokitorta és stefánia torta. Nagyon édesszájú és egyáltalán nem válogatós. A diszitésben nem vagyok túl ügyes, ezért valami nem túl bonyolult tortára kellenének ötletek.2012. szept. 19. 19:04
11/14 anonim válasza:
Nahát ha sütni tudsz akkor abban nem is adok tanácsot viszont a díszítéshez adok egy ötletet.Egy kerek tortának a tetejét vond be csokimázzal, az oldalára pedig amit előtte körbekentél krémmel teljesen rakd ki mogyorós ostyarudakkal.Amikor körbeértél szép széles selyemszalaggal körbekötöd és egy nagy masnit teszel rá.A tetejére rászúrod a gyertyákat, számosat de az 56 vékony gyertya is szuperül mutatna.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Ez az ostyás diszités nem tűnik túl bonyolultnak.
Még nem döntöttem a sok remek ötlet közül melyiket választom, de mindenképp megirom.
2012. szept. 20. 06:32
13/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen:) Annyit még hozzátennék hogy ez az ostya nagy átmérőjű tortán nem annyira mutat szépen, inkább egy kisebb de magas formához illik.Ja és mutatok még egyet, ezt én is meg szeretném majd csinálni:)
14/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem végül sacher torta lesz. Bár lehet, hogy kicsit módositok rajta, valahogy belecsempészem ezt az ostyás diszitést :)
2012. szept. 20. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!