Szereted a forralt bort?
3-as szerencsére nem vagy szenvedélybeteg, szimplán egy idióta.
Szeretem, de nem azt, amit a téren árulnak karácsonykor, és tele van vízzel meg almalével, hanem a saját receptet iszom, amibe szegfűbors is van, hogy még jobban átmelegítsen! :)
Szeretem.
Teatojásba szoktam tenni vanília rudat, darabos fahéjat, szegfűszeget, szegfűborsot,pici csípős paprikát, némi citromhéjat.
Ezt minőségi(lehet termelői is!)borban melegítem, de NEM FORRALOM FEL.Szoktam bele tenni literenként 2-3 fekete tea filtert, ami kvázi kitölti az űröket.
Szeretem az ízét, ellazít, és nem vagyok sem alkoholista, sem nyámnyila absztinens sem. Mindent a maga idejében, módjával!
Kedves okos 3. válaszoló, elárulom, hogy az alkohol a forrázás hatására kimegy a borból, tehát nem kell alkesznek lenned, hogy igyad ;) Amúgy gratulálok természettudományos műveltségedhez ;)
Én szeretem, de csak nagy hidegben, télen!
Te hülye vagy.
A forralt bornak van alkoholtartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!