Ha nem temperálom a csokit, akkor mi fog történni?
Figyelt kérdés
Az első receptben írják, hogy temperálni kell a csokit, de én úgy gondoltam csak megolvasztom. Az baj lenne, ha így csinálnám?
2012. okt. 4. 19:21
1/4 anonim válasza:
A temperálás arra szolgál h szép legyen a csoki fénye és h "kagylós" törésű legyen. Ezt láthatod milyen ha bonbont eszel. Nem úgy törik mint a sima temperálatlan étcsoki. A temperálás teljességgel elhagyható. Hiszen te gondolom nem kirakatba csinálod eladásra hanem csak otthonra.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, majd karácsonyra szeretném, csak próbálok előre felkészülni. Köszönöm a segítséget.
2012. okt. 4. 20:08
3/4 anonim válasza:
Nem nagy baj, de temperált csokival szebb és tartósabb lesz az eredmény. Ha hamar elfogyasztjátok, akkor mindegy, de ha jó előre szeretnéd elkészíteni, jobb temperálni, mert különben nagyon olvadós lesz és csúnya kicsapódás is keletkezhet a felületén. Persze, ha becsomagolod őket egyesével, akkor nem feltűnő :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit időigényes műveletnek tartom, tehát nem biztos, hogy temperálni fogok, köszönöm neked is a választ:)
2012. okt. 5. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!