S. O. S Olyan pizzareceptet irjatok legyszi amelyhez a boltbol megvettem a pizzalapokat?
Olajon dinsztelj egy kis hagymát, szórd meg bazsalikommal, oreganoval, adj hzzá sót, kis pirospaprikát, ketchupot, forrald össze és ezt kend a pizzalapra. Paradicsomból is lehet ugyanígy csinálni.
Erre tehetsz szalámit, sonkát, vagy zöldségeket, kolbászt és tetejére reszelt sajtot.
Sütőpaprra tedd, amit kicsit megolajozol és nagy lángon süsd 15 percig.
Tudom,nem a kérdésedre válaszolok,de sokáig én is bolti pizzalapot vettem.Bármit csináltam vele,nem volt jó,kemény lett a tésztája.Gondoltam egyet,kerestem a neten egyszerű pizzatészta receptet.Meggyúrtam,hagytam kelni,belenyújtottam a tepsibe,rá a feltét.Mehet a sütőbe.Valami hihetetlen a különbség!Többet nem veszek bolti pizzalapot,inkább rászánok kb.plusz negyed órát.Persze lehet,hogy neked erre nem jut időd valami miatt.
37F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!