Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S Olyan pizzareceptet...

S. O. S Olyan pizzareceptet irjatok legyszi amelyhez a boltbol megvettem a pizzalapokat?

Figyelt kérdés
Es meg azt szeretnem hogy mit kenjek ra hogy sutoben valo sutes alatt ne kemenyedjen/szaradjon el. Elore is koszi

2012. okt. 4. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Olajon dinsztelj egy kis hagymát, szórd meg bazsalikommal, oreganoval, adj hzzá sót, kis pirospaprikát, ketchupot, forrald össze és ezt kend a pizzalapra. Paradicsomból is lehet ugyanígy csinálni.

Erre tehetsz szalámit, sonkát, vagy zöldségeket, kolbászt és tetejére reszelt sajtot.

Sütőpaprra tedd, amit kicsit megolajozol és nagy lángon süsd 15 percig.

2012. okt. 4. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ne süsd túl, mert akkor lesz kemény, olyan középbarna legyen az alja.
2012. okt. 4. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jol hangzik. Nagyon koszi az otletet. Kiprobalom:)
2012. okt. 4. 17:11
 4/5 anonim válasza:

Tudom,nem a kérdésedre válaszolok,de sokáig én is bolti pizzalapot vettem.Bármit csináltam vele,nem volt jó,kemény lett a tésztája.Gondoltam egyet,kerestem a neten egyszerű pizzatészta receptet.Meggyúrtam,hagytam kelni,belenyújtottam a tepsibe,rá a feltét.Mehet a sütőbe.Valami hihetetlen a különbség!Többet nem veszek bolti pizzalapot,inkább rászánok kb.plusz negyed órát.Persze lehet,hogy neked erre nem jut időd valami miatt.

37F

2012. okt. 5. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Idom az van csak koztudott rolam hogy egy olyan lap vagy suti sem sikerul amelyet kelni kell hagyni:) soha nem kel meg vagy szappanos lesz:)
2012. okt. 5. 14:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!