Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Létezik hogy a félkész sültkru...

Létezik hogy a félkész sültkrumplit lepisilték a gyárban?

Figyelt kérdés

Ma vettem 1 kg CBA sültkrumplit, horribilis 250 forint körül volt az ára. Talán pont az olcsó ár miatt, nem tudom, de miközben sütöttem kifele állott pisi szag árasztotta el a házat, az a fajta, amit a 80 éves mamám ruháin érzek mikor utazok hozzá takarítani! És amikor kisütöttem és beleraktam a tálba mégjobban éreztem!

Paranoiás vagyok? Vagy tényleg lehetséges hogy az unatkozó jóizlésű dolgozók esetleg lebrunyáltak egy tonna krumplit amiből most én is részesültem? :(

2009. aug. 4. 18:37
1 2
 11/19 Kathrin01 ***** válasza:
100%

hú gyerekek ez nagyon gáz..

Tényleg jobb, ha az ember otthon csinál meg mindent.

Egyébként egyszer én is jártam így, vettem egy multinál kész francisalit és volt benne egy cigaretta csikk....

Meg egyszer a kenyérben egy madzag darab. De anyukám már egeret is talált egyszer egy kilós kenyérben...

Hát erről ennyit.

2009. aug. 4. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
21.55: Én javasolgatom itt, meg máshol is, hogy otthon csináljunk lehetőleg mindent, de tudom, hogy ennek sajnos van egy másik oldala. A multik, meg mások is, munkáltatóként is kitapossák a beledet, este hullaként esel haza, meg még esetleg utazol is egy-két órát, és bumm, akkor kezdj neki főzni. Ez nem túl reális, bár sok egyszerű dolgot meg lehet azért fél órán belül csinálni, de aztán még mosogatni is kell. Szóval sajnos ez egy ördögi kör, de azért sok kompromisszummal meg odafigyeléssel valamit tudunk javítani a helyzetünkön. Legalább akkor ne ezeket a szarokat válasszuk, ha van időnk másra, már ez is valami.
2009. aug. 4. 22:08
 13/19 A kérdező kommentje:

Soha többet nem veszek félkész krumplit! Az egész tállal ment a kukába.

Borzasztó amiket írtok :( egy életre elment a kedvem az ilyenektől.

2009. aug. 5. 11:37
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

a könyvtárosunk mesélte, hogy valahol vidéken, egy csajszinak a szája tele lett herpesszel, de végig, és elment dokihoz. a doki megkérdezte hogy hol evett tegnap?!

erre mondta a csaj hogy egy gyros-osnál. kimentem elenörizni azt a gyrosost, mert nem csak az az 1 csaj jelenetkezett herpesszel, aki ott evett.

megvizsgálták a tzatziki szószt.. és mi volt benne?! 8 férfi spermája. erről ennyit. :\

2009. aug. 25. 09:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
kimentek. előző voltam, csak elírtam.
2009. aug. 25. 09:22
 16/19 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZT MOST KOMOLYAN MONDOD??????????????? JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 25. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajna nem tudom belinkelni a videót,de talán jobb is..meg lehet konkrétan figyelni,ahogy a szakács belehugyozik a ketchupos flakonba..ez rákerűl a pizzára..

mostmár nem tudok nyugodtan étteremben enni,hiszen állandóan az jár a fejemben,hogy csak úgy nem -e köptek bele egy vastagot,vagy nem pöcköltek e le egy csótányt??

Imádom a kínai kaját,majd megveszek érte,de sajnos nem tudom fenntartással enni :((

2009. aug. 25. 16:54
 18/19 annnna válasza:
100%

A gyros-os spermás sztori az nem vidéken volt, hanem Pesten sok-sok évvel ezelőtt a Keleti pu. környékén. Cikkeztek is akkor róla. (bár herpeszről szó sem volt)

A péksütibe, kenyérbe, joghurtba, tejbe, felvágottba is bármi belekerülhet, nem csak a félkész kajákba. Ezzel az erővel mindenki neveljen állatot, meg termesszen zöldséget.

2011. jan. 14. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
:O
2016. aug. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!