Létezik hogy a félkész sültkrumplit lepisilték a gyárban?
Figyelt kérdés
Ma vettem 1 kg CBA sültkrumplit, horribilis 250 forint körül volt az ára. Talán pont az olcsó ár miatt, nem tudom, de miközben sütöttem kifele állott pisi szag árasztotta el a házat, az a fajta, amit a 80 éves mamám ruháin érzek mikor utazok hozzá takarítani! És amikor kisütöttem és beleraktam a tálba mégjobban éreztem!
Paranoiás vagyok? Vagy tényleg lehetséges hogy az unatkozó jóizlésű dolgozók esetleg lebrunyáltak egy tonna krumplit amiből most én is részesültem? :(
2009. aug. 4. 18:37
1/19 anonim válasza:
Létezik. A legpofátlanabbul működnek ám ezek a cégek. Egyébként valószínűbb, hogy nem ember, hanem állat (macska, egér, patkány) pisilte le, ezeknek sokkal áthatóbb és tartósabban megmarad a szaga, mert jelzésre is felhasználják a pisijüket. De miért veszel te ilyen félkész, feldolgozott szarokat (bocs, pisiket)? Csak telenyomják sóval, vegyszerrel, transzzsírral, tök egészségtelen. Ha sültkrumplit akarsz enni, vegyél krumplit, és süsd meg!
2/19 anonim válasza:
nem hinném,de lehet,hogy felolvadt,újra lefagyasztották és megromlott vagy büdi az eljárás miatt,amivel készítették. inkább ne edd meg!
3/19 anonim válasza:
Sajnos nincs kizárva.Én egy olyan cégnél dolgoztam ahol virsliket,párizsikat gyártottunk.Ha kiömlött a párizsi masszája a koszos földre sebaj felkanalaztuk a töltőgépbe és letöltöttük.Ugyan úgy eladta a cég.
4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán veszek ilyesmit, kb 1 évben kétszer,amikor nincs időm főzni de jó lenne valamit enni!
2009. aug. 4. 18:47
5/19 anonim válasza:
sajnos én is fenntartással kezelem a mirelit,félkész cuccokat,annyit olvastam róla h beleköpnek,rácsuláznak(pl:pizza) meg ilyesmi,hogy már üldözési mániám van :((
6/19 anonim válasza:
Ó ne már....:(( Én mindig azt hittem, hogy nagyon higiénikusan kezelik ezeket a kajákat.... Tényleg így van, ahogy leírtátok? Elment az étvágyam!
7/19 anonim válasza:
20.16: Ne menjen el az étvágyad! Csináld meg magadnak a kajádat! Tudom, hogy ez olyan elavult, maradi dolognak tűnik. Régen se úgy volt, hogy leveszek valamit a polcról, aztán magamba tömöm. Régen az emberek dolgoztak azért, hogy enni tudjanak. És pont ma olvastam valahol a neten, hogy összehasonlították a Földön azokat a helyeket, ahol a legegészségesebbek és legtovább élnek az emberek. És mi a közös ezekben a helyekben? Hogy bár az étrend nagyon különböző, túlnyomórészt nem gyárilag feldolgozott, "vonalkódos" készkajákat zabálnak, hanem természetes formában veszik magukhoz a táplálékot. Természetes tejet isznak, nem pasztőrizáltat, húst, halat esznek, és nem felvágottat, vajat és nem vajkrémet, krumplit, és nem félkész krumplipótlót, padlizsánt, és nem gyári padlizsánkrémet stb.
8/19 anonim válasza:
Én egy hidegkonyhán dolgoztam tudnék mesélni,azok a guszta hidegtálak na de inkább nem rémiszgetlek benneteket,én azóta még étteremben sem vagyok hajlandó enni a barátnőm meg a tejüzemben dolgozott elég annyi, hogy nem eszi meg a sajtot?:-((((
9/19 anonim válasza:
Apropó, étterem! Mi a fasírt, meg a hortobágyi palacsinta alapanyaga? Az a hús, amit más vendégek otthagytak, ledarálják, és újra kiadják. Ezt kívülről senki nem tudja ellenőrizni.
10/19 anonim válasza:
Nem is hinnétek az emberi gyomor miket ki nem bir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!