Pogácsa receptet keresek, olyat ami meghűlés után is puha marad. Mondanátok ilyet?
Figyelt kérdés
Eddig minden pogácsám keményre hűlt meg...2012. szept. 27. 11:59
1/4 anonim válasza:
Nem erre gondolsz, de itt jutott eszembe, hogy anyum régen mindig csinált olyan krumplispogit, amit aztán olajban sütött ki, mondom is neki hétvégén... nyami
2/4 anonim válasza:
Egyrészt a krumplival készült tésztájúak tovább puhák, másrészt valószinüleg túlsütöd öket. Ugyanis akkor kell kiszedni, amikor még majdnem nyersnek tünik, mert állás közben utánsül.
3/4 anonim válasza:
jól mondja az utolsó.
amúgy ha a tésztába raksz némi joghurtot, tejfölt, akkor puhább lesz.
legjobb amúgy a házi tejföl, ha van lehetőséged beszerezni.
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha meghűlt, köhögött is? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!