Valaki tud itt olyan muffin alapreceptet/receptet, ami majdhogynem tökéletes? :D
Nagyon sok receptet kipróbáltam de sehogy nem akar olyan igazi nagyon magas,omlós muffin lenni.
Köszi
Egyszerű, gyors, finom! Ezt még töltheted akármivel, csoki, nutella, de magában is finom.
hasonló a linkhez, de több.
24 db-hoz.
2 bögre liszt, 1,5 bögre cukor, 2 tojás, 1 deci olaj, 1 bögre joghurt/tejföl/kefír, 1 csomag sütőpor.
bele mehet kakaó, fahéj,és mindenféle finomság, ami akad otthon. gyümölcsdarabok, csoki, dió, aszalt gyümölcsök, sütésálló lekvár,puding,... még mézes sárgarépást is szoktam sütni, sőt sütőtököst is.Sós változatban is készítem, krumplival, baconnal,- sajttal a tetején.
a kapszlit 3/4-ig töltöm, előmelegített sütőben 5 percig erős lángon sütöm, majd mérsékelve még kb 25 percig.
vizes viledára teszem a tepsit, és pár perc múlva kiemelhető a szép levegős, muffin. mehet a második adag.
a második adag mindig magasabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!