Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki tud itt olyan muffin...

Valaki tud itt olyan muffin alapreceptet/receptet, ami majdhogynem tökéletes? :D

Figyelt kérdés

Nagyon sok receptet kipróbáltam de sehogy nem akar olyan igazi nagyon magas,omlós muffin lenni.

Köszi

2012. szept. 26. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, gyors, finom! Ezt még töltheted akármivel, csoki, nutella, de magában is finom.

[link]

2012. szept. 26. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. szept. 26. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a receptet használom, amit az első válaszoló belinkelt. Szuper recept!!!
2012. szept. 26. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hasonló a linkhez, de több.

24 db-hoz.

2 bögre liszt, 1,5 bögre cukor, 2 tojás, 1 deci olaj, 1 bögre joghurt/tejföl/kefír, 1 csomag sütőpor.

bele mehet kakaó, fahéj,és mindenféle finomság, ami akad otthon. gyümölcsdarabok, csoki, dió, aszalt gyümölcsök, sütésálló lekvár,puding,... még mézes sárgarépást is szoktam sütni, sőt sütőtököst is.Sós változatban is készítem, krumplival, baconnal,- sajttal a tetején.

a kapszlit 3/4-ig töltöm, előmelegített sütőben 5 percig erős lángon sütöm, majd mérsékelve még kb 25 percig.

vizes viledára teszem a tepsit, és pár perc múlva kiemelhető a szép levegős, muffin. mehet a második adag.

a második adag mindig magasabb:)

2012. szept. 26. 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!