Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi halat esztek évente?

Mennyi halat esztek évente?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Minden nyaraláskor egy szelet sült hekket.
2012. szept. 26. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Összesen maximum 1 kg az évi halfogyasztásom. Páromnak is kb. Szüleimnek picit több, olyan 2 kg, testvéreimnek és családjuknak sem több fejenként.

Sajnos. Nálunk gyerekkoromban a hal kizárólag abból állt, amit apám kifogott (mindig tele a hűtőláda hallal, mert rendszeresen jár horgászni), és annak háromféle elkészítési módja: a halászlé, a paprikás lisztben megforgatott sült hal, és a rántott hal. A halászlét sosem szerettem, a másik kettő meg a sok szálka miatt küszködős... apám szeretné, de ő meg semmit nem hajlandó a konyhában csinálni, így ez jóideje anyámra marad, aki meg nem szereti. Épp tegnap gondoltam rá, hogy párommal az étrendünkbe kicsit több halat próbálunk vinni, leginkább tengeri halakat, mert nekem az édesvízi halakról csak rossz élményeim vannak... :)

2012. szept. 26. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a halat, szóval szinte semennyit sem eszek. De mondjuk már rájöttem, hogy csak az édesvízi, koszosféle halakkal vagyok így, egy jó lazacsteaket azért befalnék, ha lesz majd rá lehetőségem.
2012. szept. 26. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
hmm én 2 hetente csinálok halat :) Nagyon szeretem.
2012. szept. 26. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Évi fél halat eszek, azt is karácsonykor me illik :D

Amúgy rühellem :D

2012. szept. 26. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor,van,hogy egy héten többször is.Nagyon szeretem,sok féle képpen,sok félét!:)
2012. szept. 26. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen paradicsomos heringkonzervet szoktam venni, azt majdnem minden héten, de egyebet nem nagyon.
2012. szept. 26. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Amíg oceánpart mellett éltem addig minden nap volt hal (tengeri halak ízét jobban kedvelem). Most már sajna ez megritkult, de így is hetente min. 3X a főétkezésemben hal szerepel.
2012. szept. 26. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Havonta egyszer eszünk 1 kg halat. (2 fő)
2012. szept. 26. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
hát nem is tudom. karácsonykor szoktam enni 2-3 szelet panírozott halfilét év közben sokszor eszek rúdhalacskát de az inkább mintha csirkéből lenne xDD
2012. szept. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!