Mit esztek ma ebédre?
Figyelt kérdés
Mit esztek/főztök ma ebédre? Én ma lecsót,rizst főzök, meg csemege kukoricát eszünk utána.Leves nem lesz mert melegbe nem kívánjuk.Desszert kókuszgolyó lesz. :)2012. aug. 7. 10:32
2/11 anonim válasza:
Spenóót rántottával-főtt tojással-fasírttal, ki hogy szereti.
3/11 anonim válasza:
Sonkás-tojásos-sajtos tészta, kovászos uborka. gyümölcstorta maradék.
4/11 anonim válasza:
Napok óta nyuszi voltam, és csak zöldségfélét "legeltem" (rántva, levesnek, főzeléknek)
Most fő a gulyás-levesem.
Egytálétel, majd vacssira is kitalálok valamit.
5/11 anonim válasza:
Kacsanyak leves lesz, ha végre rá tudom venni magamat, hogy elmenjek a piacra és a henteshez. Ha nem, akkor tepsis sült krumplit eszek.
7/11 anonim válasza:
Borsóleves + babfőzelék pörkölttel
9/11 A kérdező kommentje:
Hmmm jól hangzanak ezek az ételek! :) Köszi a válaszokat további jó étvágyat annak aki még vagy ezután fog enni! :)
2012. aug. 7. 13:35
10/11 anonim válasza:
Hát nálam az ebég vacsoraidőre fog esni, mert dolgozom, szóval eddig csak szendvicset ettem. Pacal lesz a vacsi, párom hozta szüleitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!