Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejfölt le lehet fagyasztni?...

Tejfölt le lehet fagyasztni? Sok van, nem tudom mire felhasználni.

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
szerintem nem:/ próbáljátok megenni,meg különféle kaját csinálni belőle,vagy adni rokonnak pl.
2012. szept. 25. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Én sokat és sokszor fagyasztottam szavidő közelis tejfölt.

normál hűtőben kiengedve, ugyanolyan volt, mint frissen.ugyanígy joghurtokat, túrót , krémtúrót is, sőt palackozott tejet is.

felengedve mindegyik jó, de akkor már el kell használni.

2012. szept. 25. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Hát én próbáltam és felolvasztva undorító lett, darabos, folyós, mint az aludt tej... Nem volt büdös, vagy romlott, csak az állagával voltak nem kis problémák... Fuj. Soha többé.
2012. szept. 25. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
ha neked nem sikerült, az a te hibád... nem vártad ki, míg normálisan felveszi a kinti hőmérsékletet.
2012. szept. 25. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehet.

de próbáld meg, ha nem lesz jó, elsütögeted pogácsába.

2012. szept. 25. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Fagyasztani nem ajánlom.

Nekem ha sok marad, akkor szoktam csinálni Stíriai metéltet. Ehhez 4 dl tejfől kell és mi úgy fogyasztjuk, hogy tálaláskor is rakunk rá egy evőkanálnyit.

Így 4-re elmegy vagy 5-6 dl és nagyon finom.

Gúlyás vagy bableves után másodiknak tökéletes ez a desszert.

Mennyi tejfől maradt?

2012. szept. 25. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én fagyasztottunk le. Nekem is darabos lett, nagyon undorító volt. Egyik este ki vettem a fagyóból be raktam a hűtőbe, hogy másnap délután ha haza jövök már tudjak főzni, de még is darabos lett.
2012. szept. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!