Tejfölt le lehet fagyasztni? Sok van, nem tudom mire felhasználni.
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 07:31
1/7 anonim válasza:
szerintem nem:/ próbáljátok megenni,meg különféle kaját csinálni belőle,vagy adni rokonnak pl.
2/7 anonim válasza:
Én sokat és sokszor fagyasztottam szavidő közelis tejfölt.
normál hűtőben kiengedve, ugyanolyan volt, mint frissen.ugyanígy joghurtokat, túrót , krémtúrót is, sőt palackozott tejet is.
felengedve mindegyik jó, de akkor már el kell használni.
3/7 anonim válasza:
Hát én próbáltam és felolvasztva undorító lett, darabos, folyós, mint az aludt tej... Nem volt büdös, vagy romlott, csak az állagával voltak nem kis problémák... Fuj. Soha többé.
4/7 anonim válasza:
ha neked nem sikerült, az a te hibád... nem vártad ki, míg normálisan felveszi a kinti hőmérsékletet.
5/7 anonim válasza:
szerintem nem lehet.
de próbáld meg, ha nem lesz jó, elsütögeted pogácsába.
6/7 anonim válasza:
Fagyasztani nem ajánlom.
Nekem ha sok marad, akkor szoktam csinálni Stíriai metéltet. Ehhez 4 dl tejfől kell és mi úgy fogyasztjuk, hogy tálaláskor is rakunk rá egy evőkanálnyit.
Így 4-re elmegy vagy 5-6 dl és nagyon finom.
Gúlyás vagy bableves után másodiknak tökéletes ez a desszert.
Mennyi tejfől maradt?
7/7 anonim válasza:
Én fagyasztottunk le. Nekem is darabos lett, nagyon undorító volt. Egyik este ki vettem a fagyóból be raktam a hűtőbe, hogy másnap délután ha haza jövök már tudjak főzni, de még is darabos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!