Gesztenyepürét mivel lehet fogyasztani, hogy ne csak simán tálaljam?
Figyelt kérdés
Egyszerüt, könnyüt, finom at szeretnék.
Mirelit püréről van szó.
2009. aug. 2. 08:14
1/5 anonim válasza:
Hogy csak ne simán? Hát tejszínhabbal!
2/5 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk,hogy háztartási kekszet ketté törünk,a tálka aljába tesszük,nyomunk rá tejszínhabot beletesszük a gesztenyepürét majd a tetejére ismét tejszínhab:) Nagyon fincsi!
3/5 anonim válasza:
Esetleg egy kis rumos meggyel vagy rum nélkülivel :-)
4/5 anonim válasza:
nyomd össze és alaposan keverd el egy pici lágy margarinnal, rummal vagy rumaromával, vagy rumba áztatott mazsolával és tejszínhabbal, a tálaláskor még ezen kívül tegyetek rá habot, így lesz jó
5/5 anonim válasza:
tejszínhabot tennék rá, és még megbolondítanám egy kis csokiöntettel. Jó kis kalóriabomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!