Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagy baj, ha a gyümölcslevesbe...

Nagy baj, ha a gyümölcslevesbe nem hámoztam meg a barackot és az almát?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kellett volna
2012. szept. 21. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
de attól még lehet enni, tehát nem tragédia?
2012. szept. 21. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem tragédia, csak hámozva finomabb.
2012. szept. 21. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Leválnak róluk fővés közben és ott úszkálnak a héjak a levesben. Szilvánál is tapasztalható, mert ugye azt eleve hámozatlanul tesszük a levesbe. Bajotok nem lesz tőle, legfeljebb esztétikailag kifogásolható. Főzésben nincsenek törvények. Ki így, ki úgy. Váljon egészségetekre mindenképp.
2012. szept. 21. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Legközelebb jobban odafigyelek!
2012. szept. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!