Főzött krémnél miért csapódik ki a tojás, mikor hozzákeverem a vajhoz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 14:09
1/4 anonim válasza:
Mind a kettő szobahőmérsékletű? Gyakran a hűtőből éppen kivett tojás csapódik ki.
2/4 anonim válasza:
én még nem tapasztaltam ilyet, nem tudom mi lehet...
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem a főzött tojáskrém,amit előtte fél óráig vertem gőz fölött,kicsapódik,amikor hozzákeverem a felhabosított vajhoz.
2012. szept. 21. 14:20
4/4 anonim válasza:
ki kell hűteni a krémet, és csak utána keverni a vajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!