Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok mondani nekem gyors és...

Tudtok mondani nekem gyors és könnyen elkészíthető sütirecepteket?

Figyelt kérdés
Valami amerikai csokis kekszhez hasonlót szeretnék csinálni és kellene néhány tipp, hogy melyik oldalról leshetem le ;)

2012. szept. 20. 17:38
 1/3 anonim válasza:

Én nagyon szerettek Mézeskalács browniet készíteni kőnyű az elkészítése és finom is . Nem is kell bele sok minden . Melegen a sütőből a legjobb fogyasztani

[link]

A második kedvencem a Csupacsokis muffin amit szintén kőnyű az elkészítése és finom.

[link]

2012. szept. 20. 22:48
 2/3 kicsicsigu válasza:

Hozzávalók:

1 nagy csomag cukros babapiskóta

fél liter tejföl

ízlés szerint cukor

4 dl felvert tejszín

2 citrom leve és reszelt héja

Elkészítése:

A tejfölt kikeverjük a citrom levével és héjával és ízlés szerint cukrozzuk. A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a tejfölös masszát.

Egy magas falú edénybe leteszünk egy sor babapiskótát, úgy, hogy a cukros fele legyen felül. A krémből teszünk a babapiskótára, úgy, hogy ellepje. Újabb sor babapiskóta, újabb réteg krém. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejét krém takarja. Célszerű este elkészíteni. Másnap már lehet is szeleteln

2012. szept. 20. 23:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Hm...nagyon jól hangzik és a kinézete is nagyon jóóóó! Biztos, hogy megfogom csinálni! Aaaaa. *-* És mégegyszer kösziii :)
2012. okt. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!