Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütöttem kenyeret. Még melegen...

Sütöttem kenyeret. Még melegen megszeghető? (Lehet-e belőle vágni étkezésre egy darabot. Lesz-e baja? )

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon fincsi, csak vigyázni kell vele, ha sokat eszel a meleg kenyérből, könnyen "megfekszi a gyomrot" = gyomorfájást okoz. Inkább csak "kóstolási" mennyiséget egyetek.
2012. szept. 18. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bármennyi kenyeret meg tudok enni melegen :D Az az igazi, amikor ráolvad a vaj, aztán szórni rá sajtot - isteni :D
2012. szept. 18. 08:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Nemrég lett kész, megszegtem, tényleg nagyon finom. :)
2012. szept. 18. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre, hogy nem tesz jót a kenyér későbbi állagának, ha melegen egyből felvágom, így mindig szoktam hagyni hűlni fél-egy órát mielőtt szelek belőle, még ilyenkor is kicsit langyos.
2012. szept. 18. 08:52
 5/7 nevem-senki ***** válasza:
"Megszegni, étkezésre..." Milyen szépen írtad..., jó olvasni. :)
2012. szept. 18. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös!

Ismered a mondást: ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!

A kérdező nem ebből a célból akarja megszegni, hanem étkezésre! Kedves egészségére! :))))

2012. szept. 18. 09:40
 7/7 nevem-senki ***** válasza:
Ezt most magadnak írtad? ...mert te vagy a "kedves 5-ös!" :D
2012. szept. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!