Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A családotok férfitagjai...

A családotok férfitagjai mennyire "húsosak"? Étkezésre gondolok.

Figyelt kérdés
Náluhnk ha a gyerekek és én tésztát eszünk, akkor pl túrós tészáthoz muszály lennie szalonnának ( apró koskára vágván pirítva) sajtos, vagy tejfölös tésztához sonka kell és ha olyan vanpl. túrógombóc, derelye, núdli, vagy egyéb amit csak édesen szokás fogyasztani, akkor az án páromnak külön kell főzni húst. Másutt is vannak ennyire húsevő férfiak?
2009. ápr. 19. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan sok ilyen család van. A férfiak zöme húsevő :) Az enyém szerencsére tésztás, gyümölcsös-zöldséges és édességes.. :)) Szerencse, mert én se annyira vagyok a húsért.. bár épp most sül egy adag baconos-tejszínes-fokhagymássajtos pulykamell a sütőben :)
2009. ápr. 19. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A párom nem húsos, normál mennyiségben fogyasztunk húst. tegnap pl ö fözött spárgás tésztát, és nem volt hozzá hós, de mivel tejszines volt nagyon laktató volt.

A hús nem egészséges nagy mennyiségben, rengeteg betegség okozója. Pl hétvégén az orvostanhalgató barátnömtöl kérdeztem mit tanult és mondta hogy a veseköröl. ès kikérdeztem mi okozza és az egyik fö okozója a hús és zsíros fogyasztása, kevés folyadék bevitel.

De engem elnehezí a hús, ha egy pár napig csak húst eszek lassú és nehézkes leszek. Fáradékony.

2009. ápr. 19. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én apukám is nagyon hús evő. Amikor nincs tthon (kamionozik), akkor mi elvagyunk tésztán vagy valami salátán, de ha ő hazajön, feltétlenül kell csinálni valami hús. Leggyakrabban pörkött vagy ránotthúst.
2009. ápr. 19. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

13:14!

Igaz, hogy káros a sok húsevés, de a vegetáriánusság is. Ha a szervezet nem jut fehérjéhez, akkor nem tud fejlődni, már pedig fehérje másban nem nagyon van.

2009. ápr. 19. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk apu ilyen. húst hússal enne, fintorog is ha olyan kaja van mint pl. paprikás krumpli vagy pl gombócleves, általában akkor neki süt anyu valami húst vagy csinál sajtostésztát esetleg omlettet szalonnával, én meg anyu meg megesszük azt amit valójában főzött, de nincs minig ilyen kivétel :D
2009. ápr. 19. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a férjem egyáltalán nem hús párti,inkább zöldség,elég ritkán eszik húst,apukám viszont a totál ellentéte volt,ő húst hússal
2009. ápr. 19. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy férj: vegán (kizárólag növényi étrend)
2009. ápr. 23. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
hát én sokkal jobban szeretem a húst, mint apám! midnen nap azt eszem, a reggelimben is van, az ebédemben is (vacsorázni nem szoktam, de ha nagyon megéhezem, felvágottat eszem:)). ő is szereti (már volt emiatt köszvénye is, vagy mi), de én szerintem jobban. (pl ha főzelék van itthon hétvégén, anyukám mindig csinál valamilyen husit is,mert nekik elég a főzelék is, de nekem kell husi:D) egy 16 éves lány:D
2009. szept. 26. 13:27
 9/9 anonim válasza:
A családban többen is vegetáriánusok. A húsevés nem férfias, fáradttá tesz, rontja a szexuális teljesítményt.
2009. nov. 26. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!