Ugye, nem csak én utálok főzni?!?
Figyelt kérdés
(Süteményt sütni annál inkább szeretek!)2012. szept. 16. 11:31
11/14 anonim válasza:
Érdekes, ha úgy érzem, hogy semmiből kellene valamit készíteni, pont akkor vagyok "alkotó", akkor leszek kreatív, akkor jönnek azok az újító ötletek, amikből esetenként még kifejezetten jó dolgok is születnek.
A rutinból főzni, meg a megszokott kaját elkészíteni nem igazán tud feldobni. :))))
12/14 anonim válasza:
én is imádok főzni.engem szórakoztat.azt az egy dolgot nem szeretem benne,hogy az ember akár órákon keresztül robotol a konyhában,aztán meg 10 perc alatt el van pusztítva az egész étel :D
13/14 anonim válasza:
Nyugi, én inkább tanulok, csak főzni ne kelljen, már kisebbkoromban sem szerettem, de segítettem anyumnak ennek ellenére.
14/14 anonim válasza:
utálsz főzni? helyes! annál nincs is hitványabb dolog! vagy inkább azt mondanám nincsenek is szavak amik igazán visszaadnák azt a gyűlöletet amit én a főzés iránt érzek! 🤣
persze vanbak akik rajonganak ezért én nem bántani akarom őket de részemről a főzés akár meg is szünhetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!