Milyen leves illik a rakott krumpli elé, és milyen desszert utána?
Most mit vesztek össze azon, hogy melyik kinek az ötlete volt? Miért kell rosszat feltételezni? Tán szabadalmaztatni akarja itt valaki az ötletét?
A paradicsom-tejföl vita azért alakult ki, mert vannak, akik szerint nem szerencsés tejterméket és gyümölcsöt enni együtt. Van, aki ettől gyomorrontást kap. De sokunknak semmi bajunk nem lesz az ilyesmitől, és így nehezen értjük meg, mi a probléma.
Kedves kérdező, a puding szerintem is jó ötlet. Ha biztosra akarsz vele menni, főzd mikróban, úgy biztosan nem kozmál le. (Én úgy szoktam, hogy először összekeverem a cukrot a pudingporral, aztán apránként a tejjel, aztán az egészet berakom a mikróba és időnként (3-1 perc) megkeverve melegítem. Ahogy melegszik, egyre gyakrabban kell keverni. 900 w-os mikróban 10 percen belül kész szokott lenni). Nálunk a legnépszerűbb a csokis puding, főleg, ha a kis tálkák aljára néhány szem meggybefőttet is teszek.
No látjátok!
Az ő anyuja szerint is jó ötlet a paradicsomleves a rakott krumpli elé. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!