Milyen leves illik a rakott krumpli elé, és milyen desszert utána?
Az elé nem szoktunk, az egy tál étel.
Kérdezd meg a leendő partnereidet, hogy nem allergiásak-e valamelyik összetevőre, szeretik-e ezt az ételt, kihagyjál-e belőle valamit, kérnek-e elé levest.
Én krémlevesre gondolok. Zellerkrém például.
A desszertről is érdeklődhetsz, hogy édesszájúak-e vagy sósat ennének inkább. De befejezheted egy kávéval is.
A paradicsomlevest szinte mindenki szereti. a betűtésztával még jól el lehet szórakozni is.... :)
A vejem is meg tudja csinálni, igaz be van náluk ragasztva a recept a konyhaszekrény belső oldalára:)
rakottkrumpli után elég egy jó gyömölcsös pudingkehely.
Levest vagy a paradicsom-leves, vagy egy kis pirított tarhonya levest.
Utána pedig sütés nélkülit: pudingot poharakba, vagy max. néhány palacsintát sütsz és pudinggal töltötd, vagy cukrot-fahéjat, esetleg cukrot-kakakót kavarsz össze és azzal töltöd.
Csinálnék hozzá egy zöldséglevest galuskával.
Én semmiképpen sem csinálnék levesnek paradicsom - vagy gyümölcslevest rakott krumpli elé, mivel mi rendesen rakunk rá tejfölt ezért kicsit megfeküdné a gyomrunkat úgy vélem.
Mindig kell nálunk leves ezelőtt az étel előtt, hisz hiába mondják hogy egytálétel, önmagában szerintem kevés, csak ezzel mi nem tudnánk jóllakni.
Egy könnyű, finom zöldségleves abszolút illik hozzá.
Ha főzésben kezdő pasi vagy, akkor desszertnek nem igazán merek süteményt ajánlani, nehogy ott élesben rontsd el.
Viszont egy egyszerű pudingot meg tudsz csinálni, és az is tökéletes zárása az ebédnek.
Vagy: veszel cukrászdában pár szelet sütit.
Mindenesetre sok sikert!
Bocsánat 7-eske!
Igaz, hogy nem az én ötletem volt a paradicsom-leves, de azt jó ötletnek tartom. Semmi köze ahhoz, hogy a rakott krumplira mennyi tejfölt teszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!