A "zacskósleves" nagyon egészségtelen?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 16:49
1/13 poiu válasza:
Zacskója válogatja. Inkább azt mondanám, nem olyan egészséges, mint az igazi.
2/13 anonim válasza:
Nem biztató az összetételük: tartósítószerek, mesterséges aromák, ízfokozók, zöldségdarabkák szétszárítva.
3/13 anonim válasza:
a kedvenc kajám, kövezzetek meg nyugodtan emiatt, de ha 2 napig nem ehetek csípős csirkés smack levest nem bírom ki.. az összes zsebet átforgatom és bejárom a várost csak találjak egyet...:DD
4/13 anonim válasza:
Hát nem annyira egészséges valóban. Csak akkor főzöm, ha gyorsan kell valami vacsit csinálni, és jó lenne egy gyors forró leves. Én szeretem az ízét, de jobban érzem magam, ha egy "rendes" levest főzök, ami egészségesebb is persze, hisz abba azt teszem bele ami kézzel fogható "valódi" anyag.
5/13 anonim válasza:
attól függ, hogy csinálod az igazi levest. Ha a mirelitet meg a konzervet összeöntöd és ételízesítőt szórsz bele, akkor majdnem ugyanott vagy...
6/13 anonim válasza:
Nézd meg, hogy mi van abban a zacskós levesben, amit szeretnél venni, gondold át, milyen lenne, ha te készítenéd friss hozzávalókból és megkapod a választ. Zacskós leves és zacskós leves között is hatalmas különbség van, de alapjában véve sose lesz olyan egészséges mint az, amit te magad készítesz el friss hozzávalókból. (Arról nem is beszélve, hogy lehetnek benne olyan adalékanyagok amiket nem tüntetnek fel a címkén)
7/13 anonim válasza:
Amúgy nekem a kedvencem az összetevő listán az "aromák", mindenféle részletezés nélkül. Hát a jó édes anyjukat, mégis milyen aromák?! Meg ízfokozó. Oké, de milyen?!
8/13 anonim válasza:
Nem erre gondoltam. Valódi zöldség a kertből, valódi hús (saját vágásból), házi gyúrású tészta (tojás és lisztből), valódi só, petrezselyemzöld a kertből, tojás a tyúk alól, soroljam még? De én is megeszem - mondjuk ritkán készítem - a zacskós levest - mert azt is szeretem.
9/13 A kérdező kommentje:
hát koliban pedig gyakran fogom fogyasztani :D
2012. szept. 13. 20:37
10/13 anonim válasza:
Milyen koli? Egyetemen/főiskolán meg lehet oldani a rendes levest is, szintenként szokott lenni konyha, még ha nem is túl jó, azért a gázrózsa ált. működik. Egy zöldséglevest nem tart sokáig összedobni, ami meg tovább tart, odaülsz mellé tanulni és szevasz. Annyian nem szoktak ilyen helyeken főzni, hogy baj legyen abból, ha hosszabb ideig elfoglalod a tűzhelyet, max. elmegy egy másik szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!