Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy főzzem meg a zöldborsót?...

Hogy főzzem meg a zöldborsót? (lenn. )

Figyelt kérdés

le van fagyasztva, előtte olvasszam ki?

és mennyi vizbve? hány percig?

Milyen lángon?


2009. júl. 30. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mit szeretnék belőle készíteni!

Leveshez, főzelékhez nem kell kiolvasztani.

2009. júl. 30. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
csak köretnek
2009. júl. 30. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ki kell olvasztani. Annyi vízbe, hogy ellepje, kb. fél óráig, közepes lángon.
2009. júl. 30. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Ne olvaszd ki!Én köretnek egy pici olajon megszoktam pirítani 2-3 percig, aztán nagyon kevés (épp csak alá)vizet öntök, vegetát rá, és fedővel lefedem.Így párolom, kb 8-10 percig.Néha megkeverem nehogy leégjen, ha teljesen elfőtte a folyadékot, picit pótolhatod, míg puha nem lesz!
2009. júl. 30. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Köretnek sem kell kiolvasztani, mert rádobod egy pici vajra és lefedőzöd, lehalkítod alatta a gázt és szépen megpárolódik! Víz sem kell alá, csak kifőnének a vitaminok!
2009. júl. 30. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!