Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet így krumplit sütni?

Lehet így krumplit sütni?

Figyelt kérdés
Van itthon nagyon sok krumplim,de se olaj,se zsír, se margarin,se vaj :( úgyhogy nem bírok sütni... Eddig sosem próbáltam még tepsiben megsütni,max h aláolajaztam.. Ha olaj nélkül csak száraz tepsibe berakom a megmosott krumpli csíkokat, megsül? vagy nem érdemes ezzel pepecselni? nem ragad le?:s
2009. júl. 29. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Vágd félbe, és a ,,csücskét" tedd alulra.

ANyum egyszer sütött így, nem volt probléma.

2009. júl. 29. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
De héjában sült krumplit is csinálhatsz belőle, lila hagymával nagyon fini
2009. júl. 29. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Elsővagyok...héj nélkül csinálta mellesleg.....

De lehet úgyis ahogy második írta, kérdésed az volt ehet-e így ahogy elképzelted...lehet :)

2009. júl. 29. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát próbálni még nem próbáltam,de szerintem nem lenne túl jó.Olyat hallottam viszont,hogy alufóliába csomagolt sült krumpli.Esetleg nincs pár szelet szalonnád otthon?Abból nyerhetnél annyi zsiradékot,hogy ne legyen teljesen száraz a sült krumplid.Még ha a tetejére fektetnél pár szeletet,már az is jó,vagy menj el mégis olajat venni,ha igazi sült krumplit szeretnél.
2009. júl. 29. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondhatom jó volt :)
2009. júl. 29. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én imádom a héjában sültet.Ha így készíted közben locsolgasd vízzel akkor szépen elválik a héja, könnyebb lesz pucolni.Ja és nem tepsibe rakom, hanem a sütő rácsra!Sózott csíkokra vágott hagymával isteni.Én szoktam mellé még csinálni hagymás zsírt is!Sok -sok hagymát csíkokra vágysz, megpirítod sok zsírban, a végén rádobsz 1 ek pirospaprikát.Isteni mártogatós!Nem túl diétás :-) !!! de mivel nincs zsírod, így az tárgytalan!
2009. júl. 29. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Héjában, alufóliával. Ha szétvágod a krumplit tehetsz bele egy kis hagymát, virslit, szalonnát és kész a vacsi.
2009. júl. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!