Ezekbol az alapanyagokbol vmi jo recept? (csak gaztepsink van)
Figyelt kérdés
nagykocka teszta, tejfol,sajt,felvagott,paradicsom,majonez.2012. szept. 9. 09:33
1/4 anonim válasza:
A tésztát főzd meg, a sajtot lereszelve kavard a tejfölbe. A felvágottat vágd apró kockára és "főzz belőle egy kis pörköltet"! Kavard a főtt tésztához, amit a kizsírozott tepsibe beleöntöd, a tetejére a sajttal kevert tejfölt és bedugod a sütőbe.
(A paradicsom és a majonéz megmarad vacsira a zsíroskenyér, vajaskenyér tetejére)
2/4 A kérdező kommentje:
koszi de meg mas otletere is kivancsi vagyok
2012. szept. 9. 10:09
3/4 anonim válasza:
Semmi gond!
Akkor annyival már én is okosabb leszek! :))))
4/4 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem, a besamelmártásos tészta. Elsőre tök hülyén hangzik.
Kifőzöd a tésztát. Vajat olvasztasz, egy pici lisztel besűríted, kicsit hagyod "pirulni" tejjel vagy tejföllel felhígítod, sózód, borsozod pici ételízesítő is mehet bele. Bele teszed a felkockázott felvágottad. Rá teszed a kifőtt tésztára és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!