Jó vaddisznópörkölt recept?
Figyelt kérdés
Rengeteget találtam neten, nekem vmi kipróbált kellene, ami jó. És ötlet vmi könnyű kis desszertnek utána?2012. szept. 6. 10:18
2/4 doboszoli válasza:
Ha van lehetőséged, pihentesd a húst vagy 2 napig hűtőben.
Ezek után úgy járj el vele, mint a "szelíddel", annyi különbséggel, hogy tegyél bele némi babérlevelet, pár szem borókabogyót, és 2-3 szem szegfűborsot.
A főzés vége előtt 5 perccel öntsd nyakon kiló húsonként másfél deci jó minőségű SZÁRAZ vörösborral.
Nem kell túlkombinálni. Szerintem.
Ha a pörkölttel alapból vagy gondban, keress privátban, részletesen leírom.
3/4 anonim válasza:
Desszert:
Doboszoli-féle vaddisznó-pörkölt után néhány falat sós, sajtos stangli, pár szem pogácsa = ezekre lecsúszik még 1-2 korty (pohár) bor.
Utána pedig egy-egy adag somlói galuska, vagy gesztenyepüré, valami hasonló. Vagy egy tálca krémes. Szerintem ennél több nem is kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, pörköltet már főztem,azzal nincs gond, a borókabogyóról tudtam, de a talált receptek negyedében szerepelt csak, azért érdeklődtem,abból kell-e vmint mennyi idő kb amíg megfől a husi?
2012. szept. 7. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!