Mennyi tésztát főzzek?
kettőtökben 25-30 deka száraztésztét főzz ki. forralj vizet, amikor lobog bele a tészta, kevergesd. ha újra forrni kezd, attól számolj öt pecet és zárd el a gázt. kever közbe meg egyszer késtszer, és kóstold meg.
kb 15 perc múlva kész, lehet szűrni, zsiradékra szedni.
serpenyöben is meg tudom csínálni? koleszos vok és nincs lábas.
tudom vices de a kényszer nagy úr
a pörköltet igen, de a tésztát sajna nem. azt bő vízben kell kifőzni. kérj egy lábast vagy fazekat, biztos vannak valakinek.és még egy valami edény kell, amiben olajat melegítesz egy keveset, és majd arra teszed a leszűrt leöblített tésztát.
/első/
nagy a serpenyö 25 öt még ellepne a viz
sajna nincs.
szemeteszacsko kijukasztva szürönek?
tudom gáz de szükös a keret
Te gyerek, te már kezdesz vicces lenni:)) nem jó a szemeteszacskó szűrőnek...ha van fedőd, azzal fogd le és öntsd le róla a vizet.
a másik, meg, hogy számíts arra, hogy a zúza legalább 3 ótát fő, és állandóan figyelni kell a serpenyőben való főzéskor, oda ne kapjon. mindig pótolni kell a vizet.
és erre is a kell a fedő, mert másképp szétsül a zuzád, hogy egyem meg:)
egyem a májad a pörköltem megvan a konzervba. azt csak melegiteni kel szinte. fedö nincs a kukazsák majdnem mindenre jo. hütötasaknak is jó. ( 1 zárhato dobozunk vam és a lecsot és a rántottát nem önthetjük 1be)
ha kel praktika irhatok még tudom vicces de bevált módszer a cél nem szembesíti az eszközt .... XD
Ergo fedő nincs zsák van
azon gondolkoztam kézzel fogom le de rájöttem hogy inkább koleszba alszom mint a korházba
nincs kedvem új embereket megismerni XD
a kukazsák megolvadna???
esetleg szúnyoghálo?
mint a balszerencs áradásában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!