Töltött csirkecombot akarok csinálni de tojás nélkül milyen recepteket tudtok?
Figyelt kérdés
Elfogyott a tojásom és boltból nem szoktam venni mert nemrégiben (kb. 1 hónapja)családom szalmonellás lett és inkább most kerülöm ezeket a tojásokat és mamámtól szoktam hozni de most neki már nincs.Megoldható hogy tojás nélkül csináljam a tölteléket vagy az úgy nagyon rossz?2012. szept. 6. 12:08
1/7 anonim válasza:
tojás helyett a tölteléket,összefoghatja kevés zsemlemorzsa, vagy teföl vagy reszelt sajt ,persze ez attól is függ ,hogy milyen tölteléket szeretnél csinálni..
2/7 A kérdező kommentje:
zsemle,vöröshagyma reszelve,petrezselyem,só,bors,majoranna és ugye tojás.
2012. szept. 6. 12:23
3/7 anonim válasza:
Probáld ki ezt a tölteléket : mozzeralla sajtot és paradicsomot bazsalikom levelet vágd apróra és keverd össze öket . Majd a csirke comb böre alá töltsd be..
4/7 anonim válasza:
gomba krém . vörös hagymát,fokhagymát megpárolod a párolt hagymára teszel petrezselymet ,majd a felszeletelt gombát rá teszed és megpiritod. kevés besamel mártásba bele keverd és megtöltöd vele a combokat..
5/7 anonim válasza:
A fiam tej-, tojásallergiás, úgyhogy én mindig anélkül csinálom a tölteléket. Májkrémmel fogom össze.
6/7 anonim válasza:
padlizsánt ,cukkinit , paradicsomot , izlés szerinti füszerrel sord meg kicsit süsd át a zöldségeket ,és teheted a comb alá.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.nem raktam hozzá semmit mert összeállt magától is de attól legközelebb megfogadom a tanácsokat!
2012. szept. 6. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!